migransfigyelo

migransfigyelo

Csongrád Bács kiskun és Pest megye tárgyalásai összeomlóban.

2019. április 17. - karesz82153

Mint ismeretes a három megye vezetői közti csúcstalálkozót eredetileg április 20. ára tervezték ezt előzték meg a találkozót előkészítő előzetes tárgyalások amik lassan 12 órája folynak. Információink szerint szóba került a találkozó időpontjának 1 nappal korábbra helyezése illetőleg annak eltolása is. Információink szerint azonban a tárgyalások összeomlani látszanak.

Cikkünk folyamatosan frissül.

 

Brüsszel Megállt!!!!!!!!!!!

Hölgyeim és Uraim!

Rendkívüli híreink következnek!

Örömmel tudatjuk önökkel hogy kémeink szerint bekövetkezett a lehetetlen! Hazánk és pártunk győzelmet aratott az ellenünk törő gyilkos hatalom ellen!

Brüsszel megállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Migránsok felgyűlnek a halódó nyugat fertőjében és nem  mernek tovább jönni hazánkba hogy veszélyeztessék a modernitást és a jólétet.  Tudósaink vállt válnak vetve dolgoznak együtt a Britt tudósok legjobbjaival de egyenlőre még nem találtak magyarázatot a jelenségre. Eddig egy dolog tűnik biztosnak. Brüsszel visszaszorulása közeli összefüggésben van egy vasárnap 6 körül brüsszel közvetlen közelébőlk felszálló repülő alkalmatosságnak amely magyarország fölé érve még a chemtrail szóróit sem merte bekapcsolva hagyni. Egyes vélemények szerint a szíriuszi magyarok állhatnak a furcsa gép mögött. Akárhogy is...

 

Brüsszel megállt!!!!!!

Éljen a párt éljen VIKTOR!!!!!!!!!!!!!!!

letoltes.jpg

süti beállítások módosítása