migransfigyelo

migransfigyelo

Brüsszel Megállt!!!!!!!!!!!

2018. március 26. - karesz82153

Hölgyeim és Uraim!

Rendkívüli híreink következnek!

Örömmel tudatjuk önökkel hogy kémeink szerint bekövetkezett a lehetetlen! Hazánk és pártunk győzelmet aratott az ellenünk törő gyilkos hatalom ellen!

Brüsszel megállt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A Migránsok felgyűlnek a halódó nyugat fertőjében és nem  mernek tovább jönni hazánkba hogy veszélyeztessék a modernitást és a jólétet.  Tudósaink vállt válnak vetve dolgoznak együtt a Britt tudósok legjobbjaival de egyenlőre még nem találtak magyarázatot a jelenségre. Eddig egy dolog tűnik biztosnak. Brüsszel visszaszorulása közeli összefüggésben van egy vasárnap 6 körül brüsszel közvetlen közelébőlk felszálló repülő alkalmatosságnak amely magyarország fölé érve még a chemtrail szóróit sem merte bekapcsolva hagyni. Egyes vélemények szerint a szíriuszi magyarok állhatnak a furcsa gép mögött. Akárhogy is...

 

Brüsszel megállt!!!!!!

Éljen a párt éljen VIKTOR!!!!!!!!!!!!!!!

letoltes.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://migranstimes.blog.hu/api/trackback/id/tr7613780424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása